Adress:
Kanalgatan 3,
211 40 Malmö
Öppettider:
Mån-fre: 07:30-20:00
Lör-sön: 09:30-17:00

Malmös största och modernaste privatklinik för tandvård!

Vi håller på att planera bygget av Malmös största och modernaste privata tandläkarklinik i SEB och bankomaternas gamla lokal vid Triangeln på Södra Förstadsgatan 44. Byggnationen beräknas vara klar någon gång under första halvan av 2020.

Kliniken kommer att utrustas med den senaste tekniken och utöver allmäntandvård kommer även specialisttandvård, narkos och tandteknik att införas. Vi vill se till att våra patienter får all tandvård under samma tak utan att behöva remitteras till en annan klinik eller vårdgivare. På så sätt höjer vi även kvaliteten på vår verksamhet genom att tillföra en högre kompetensnivå generellt och locka till oss fler duktiga vårdgivare.

Vi kommer även att börja konstruera många av våra tandtekniska arbeten själva för att på så sätt optimera samarbetet mellan våra tandläkare och vår framtida tandtekniker för att garantera toppkvalitet. Bli patient hos oss för att få ta del av framtidens tandvård redan idag. Du blir då även garanterad en plats som patient på den nya kliniken!

Publicerat av: Malmö Tandläkarcenter
Datum: 18 dec 2020
Kategori: Nyheter
18 dec 2020

Boka en tid online - snabbt och enkelt!

Nu är det lättare att boka en tid hos oss, boka direkt via knappen nedan.

Tidsbokning online