Adress:
Kanalgatan 3,
211 40 Malmö
Öppettider:
Mån-fre: 07:30-20:00
Lör-sön: 09:30-17:00

Skalfasader

Gör dina skalfasader mitt i Malmö hos oss på Malmö Tandläkarcenter. Vi garanterar dig ett bra resultat och i linje med dina förväntningar och krav! Detta kan vi garantera eftersom våra tandläkare endast samarbetar med skickliga tandtekniker som använder de bästa materialen, och som ser över samtliga tänder i käken och gör skalfasader som ser naturliga ut och passar in med de övriga tänderna.

Boka tidKontakta oss

Skalfasader – Garanterat bra resultat!

Behandlingsgången fotograferas noggrant för dokumentationens skull samt för att ge tandteknikern så mycket information som möjligt för att säkerställa att du som patient får skalfasader med det resultat du önskar. Efter behandlingen kan du få med dig bilder på före och efter behandling för jämförelsens skull, om så önskas.

Skalfasader – Garanterat bra resultat!

Vad är skalfasader?

Skalfasader är tunna porslinsskal som görs av tandtekniker och är individuellt anpassade till en patients tand/tänder. Innan de framställs måste man slipa lite på tanden för att skapa plats för skalfasaderna. Även om det är flera tänder som ska behandlas så sitter dessa inte ihop utan klistras fast på enstaka tänder. Bilden ovan visar hur skalfasader kan se ut.

Pris på skalfasader?

Priset beror på komplexitet och förväntningar. Har man väldigt höga förväntningar är det svårare att göra skalfasaderna och tar också längre tid och kostar därför mer också. Priset kan variera från 6500 kr per tand och uppgå till 9000 kr. I vissa fall kan försäkringskassan ersätta en del av priset beroende på om en skada, ett hål eller en extrem missfärgning föreligger. Utförs skalfasader i rent kosmetiskt syfte så får man stå för hela kostnaden själv. Kontakta oss för mer information eller tidbokning.

Varför gör man skalfasader?

Om man av olika anledningar är missnöjd med utseendet på sina framtänder kan man göra skalfasader. Är tänderna missfärgade eller har fläckar, eller kanske en form som man inte tycker om, då kan skalfasader vara lösningen. Det är dock viktigt att man rådfrågar en tandläkare först för att se om det är möjligt och vad man kan förvänta sig för resultat. Boka en tid hos oss för gratis konsultation så får du svar på dina frågor.

Gratis konsultation

Om du önskar få skalfasader på tänderna och vill veta mer om behandlingen så kan du boka in en gratis konsultation helt utan förpliktelser.

Det som ingår i konsultationen är:

  • Diskussion kring dina förväntningar
  • Klinisk undersökning och röntgen
  • Info om möjligheter och ev begränsningar
  • Info om behandlingsgång
  • Pris på behandling

Boka en tid online - snabbt och enkelt!

Nu är det lättare att boka en tid hos oss, boka direkt via knappen nedan.

Tidsbokning online