• Malmö Tandläkarcenter | Kanalgatan 3, 211 40 Malmö | 040-616 00 88 | Öppettider mån-fre: 07.30-20.00 | lör-sön: 09.30-17.00

Mer om våra behandlingar

Vi utför alla typer av behandlingar, både vanlig allmän tandvård och komplicerade behandlingar som bl.a. tandimplantat, kirurgiska ingrepp (ex visdomstandsoperation), fasader, proteser, kronor och broar.

Boka online Kontakta oss

Vilka typer av behandlingar/tandbehandlingar utför vi?

Vi har specialintresse för och utför stora och komplicerade behandlingar. Vi utför dessutom enklare tandreglering, bett-, snark- och sportskenor samt tandblekning. Dessutom vidareutbildar vi oss kontinuerligt för din trygghet och för att kunna ge dig den bästa och mest uppdaterade vården! Vi erbjuder även akut tandvård under vardagar och helger.

Smärtfria tandläkarbehandlingar!

Våra behandlingar är smärtfria! Det är inte längre som det var förr – det ska inte göra ont att gå till tandläkaren. Vi erbjuder alltid bedövning oavsett behandling. Om du tycker att bedövningen är det som gör mest ont så använder vi en bedövande salva so m vi applicerar i området vi ska bedöva för att minska obehaget.

Olika verktyg som används av en tandläkare

Malmö Tandläkarcenter AB

Telefon: 040-616 00 88
Adress: Kanalgatan 3, 211 40 Malmö
E-post: [javascript protected email address]
Org-nr: 559012-2049

Boka tid online

Välj bland våra behandlingar

Ersätta tänder Tandkirurgi Rotfyllning Tandblekning Skalfasader Tandbrygga (Tandbro) Tandfyllning Tandimplantat Tandkrona Tandprotes Invisalign
(Osynlig tandställning)

Vid akuta behov

Akut tandvård Tandinfektion Tandvärk Tandvärk visdomstand

Boka en tid

Nu är det lättare att boka en tid hos oss, boka direkt via vår hemsida! Klicka på knappen nedan.

Boka online

Ring upp mig

Fyll i dina uppgifter så ringer vi snart upp dig.


(Lämna tom)