Adress:
Kanalgatan 3,
211 40 Malmö
Öppettider:
Mån-fre: 07:30-20:00
Lör-sön: 09:30-17:00

Akut tandvård hos jourtandläkare i Malmö

Våra tandläkare finns tillgängliga alla dagar i veckan, även på helgen! Nu kan du få hjälp med värken oavsett dag i veckan, helt enkelt när du är i behov av akut tandvård.

Boka akut tid - VardagBoka akut tid - Helg

Behandlingar inom akut tandvård

Tandinfektion

Tandinfektion kan uppstå när ett kariesangrepp gått för långt och tanden blir infekterad.

Läs mer

Tandvärk

Tandvärk är ett tecken på att en tand är skadad, inflammerad eller infekterad.

Läs mer

Tandvärk visdomstand

Visdomständer inflammeras lätt vilket kan ge smärta och problem.

Läs mer

Träffa jourtandläkare – 365 dagar om året

Du kan alltid be att få en preliminär uppskattning av kostnaden när du ringer och beskriver dina symtom. Denna är dock preliminär och kan skilja sig från det kostnadsförslag du får av den behandlande tandläkaren beorende på vilken behandling som krävs. Under helger har vi jourpriser som är högre än ordinarie priser.

Boka tid hos vår jourtandläkare

Har du tandvärk eller andra besvär och vill ha en tid till en av våra jourtandläkare i Malmö så är det bara att ringa till oss oavsett om du bor i Malmö eller någon annanstans i Skåne. Vi ser till att göra vårt bästa för att erbjuda dig en tid samma dag oavsett om det är en vardag eller helg. Vi har öppet årets alla dagar för att alltid försöka vara tillgängliga för dig!

När bör man söka akut tandvård?

Alla får vi besvär med tänderna. Ibland en liten isning och ibland kortvarig tandvärk. Det är inte alltid lätt att veta när och om man behöver söka akut tandvård hos jourtandläkare. Isningar/ilningar är vanligt förekommande symtom i tänder och ofta behöver man inte söka om det förekommer någon enstaka gång. Om det däremot blir ett återkommande problem är det bra att söka akut tandvård hos jourtandläkare för att få det kontrollerat, speciellt om man inte brukar gå på regelbundna undersökningar. Detta gäller både isningar tandinfektion och tandvärk. Ibland kan även tänder och fyllningar gå sönder utan att man känner isningar eller tandvärk. Då kan det hända att man tänker att det går bra så länge man inte känner något. Faktum är att man kan få hål i tänderna och tandinfektioner utan att känna av det. Det är just därför det är viktigt att gå på regelbundna kontroller för att slippa söka akut tandvård.

Ofta är det priset som avskräcker från regelbundna undersökningar eller akut tandvård men man bör tänka på att priset går upp ju längre man väntar. Dessutom kan vi hjälpa dig med avbetalning. Så tänk på att gå till tandläkaren regelbundet för tandvård för att minska riskerna att råka ut för tandvärk.

Garanterad smärtfrihet

Vi garanterar dig en smärtfri behandling! Tandvård ska inte behöva göra ont, inte heller akut tandvård trots att man har värk. Vi lägger alltid gott om bedövning! Är man orolig för att det ska göra ont kan man ta en vanlig värktablett innan besöket.

Har du några frågor eller vill prata med oss om din oro inför besöket så är det bara att lyfta på luren och ringa eller skicka oss ett email så svarar vi så fort vi kan! Du kan även kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret.

Boka en tid online - snabbt och enkelt!

Nu är det lättare att boka en tid hos oss, boka direkt via knappen nedan.

Tidsbokning online